• 1404/03/20 - 08:38
  • - تعداد بازدید: 17
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سرمایه‌گذاری در شیلات استان بوشهر تقویت می‌شود

مدیرکل شیلات استان بوشهر از تقویت سرمایه‌گذاری‌های مختلف در شیلات استان خبر داد و گفت: پروژه‌های اسکله‌های صیادی جفره بوشهر، خورخان دیر و نخل تقی عسلویه با اعتبار ملی اجرایی می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، مدیرکل شیلات استان بوشهر از تقویت سرمایه‌گذاری‌های مختلف در شیلات استان خبر داد و گفت: پروژه‌های اسکله‌های صیادی جفره بوشهر، خورخان دیر و نخل تقی عسلویه با اعتبار ملی اجرایی می‌شود.

رسول رستمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر شامگاه دوشنبه در دیدار با رئیس سازمان شیلات ایران، راهکارهای حمایتی و توسعه‌ای برای کسب‌وکارهای خرد معیشتی در بخش شیلات استان بوشهر را مورد بررسی قرار داد و بر اهمیت تشویق و تسهیل‌گری سرمایه‌گذاری‌های کوچک در این حوزه تأکید کرد.

وی این اقدامات را با هدف افزایش تولید و ایجاد اشتغال پایدار در صنعت شیلات دانست و ضمن بررسی چالش‌ها و فرصت‌های موجود، بر نقش کلیدی سرمایه‌گذاری‌های خرد در ارتقای معیشت صیادان و توسعه پایدار مناطق ساحلی تأکید شد.

عقیل امینی، مدیرکل شیلات استان بوشهر، هم در این دیدار به تشریح اقدامات و پیگیری‌های صورت گرفته در خصوص پروژه‌های زیرساختی شیلات پرداخت و اعلام کرد: با پیگیری‌های مستمر اداره کل شیلات استان بوشهر در ارتباط با اجرا پروژه‌های اسکله‌های صیادی جفره، خورخان و نخل تقی، تأمین اعتبار ملی صورت گرفته است و به‌زودی پیمانکاران این پروژه‌ها انتخاب و عملیات اجرایی آن‌ها آغاز خواهد شد.

وی در ادامه توضیحات خود افزود: با انتخاب پیمانکار، عملیات تکمیل پروژه اسکله صیادی جفره بوشهر، آغاز فاز دوم اسکله صیادی خورخان شهرستان دیر که شامل ساخت حوضچه آرامش است و همچنین لایروبی اسکله نخل تقی عسلویه به‌زودی شروع خواهد شد. این پروژه‌ها نقش به‌سزایی در بهبود شرایط فعالیت صیادان و توسعه ناوگان صیادی استان خواهند داشت.

مدیرکل شیلات استان بوشهر ادامه داد: این اقدامات نشان‌دهنده عزم جدی برای ارتقای زیرساخت‌ها و حمایت از فعالان حوزه شیلات در استان بوشهر است که به عنوان یکی از قطب‌های مهم صیادی کشور شناخته می‌شود.

  • گروه خبری : استان بوشهر,منتخب استانها
  • کد خبر : 201193
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر محمد بحرینی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر محمد بحرینی